Nya bilar i år!

I år kan vi stolt presentera nya snabbare gokartar. Kartarna är dom modernaste på marknaden och kan kalibreras elektroniskt samt att dom är utrustade med ett viktsystem så att nu kan både lätt och tung tävla mot varandra utan och skylla på vikten. Bilarna rekommenderas från ca 12år och för dom mindre chaufförerna finns barnbilar från ca 8år. (minilängd 130cm)

Gokartbilarna är utrustade med så kallade rails runt om, detta för att öka säkerheten för både förare och material. Banan är besiktigad och godkänd av Svenska Bilsports Förbundet (SBF). Alkoholpåverkan eller förtäring av alkohol samt buskörning accepteras EJ. All körning sker på egen risk

Kom som du är! Vi har overaller och hjälmar som du lånar gratis. Vid dåligt väder så tillhandahåller vi med speciella regnkläder till våra förare.

Bilarna är utrustade med ett avancerat tidtagningssystem som mäter era varvtider och hastigheter på banan. Efter loppet så jämför du tiderna mot dina konkurrenter.
Officiella banrekordet är 58.20

Vi Försöker alltid ge våra kunder vid banan för bästa tips på spårval. Något som dom flesta gör fel är att man pressar och kör bilarna för fort in i kurvan så man får bromsa i eller efter kurvan. Visst ska man bromsa sent men det viktigaste är att få med sig farten ut ur kurvan och då i så bra linje som möjligt. Något man ska tänka på är att försöka göra kurvorna så raka som möjligt så det går fort och lätt ur kurvorna.